Sunday, January 21, 2007

Naru's 1ste Visite







Ojee........ wat spannend en leuk allemaal Naru kreeg vandaag haar eerste visite op bezoek. Nadat Naru lekker gegeten had gingen we met haar naar buiten en toen kwam ome Wilfred op bezoek (zie foto boven).........maar dat was leuk zeg, Naru heeft lekker gespeeld en ze is nog een keer mee naar buiten geweest. Normaal heeft ze het gauw koud, maar nu er weer een ander speelkameraadje was ging ze wel hoor.

Effe lekker uitpuffen en slapen en dan ............jippieeee!! Weer visite....maar dat is dubbel zo leuk want vanochtend had ik ook al visite. Dit keer waren het de 2 oma's en opa......en die wilden maar al te graag met Naru spelen. Dus Naru heeft lekker gespeeld (zie foto boven) en toen zijn we nog met zijn allen naar buiten geweest om Naru uit te laten ( zie foto's boven). Naru had het in ieder geval naar haar zin en ze doet al zoveel mogelijk plasjes buiten.Tot gauw pootje van Naru.

1 comment:

Esther said...

Hallo allemaal,

Hoe gaat het nu met Naru? Spannend he al die visite. Hopelijk gaat het ook goed met de zindelijkheid! haha. Ze is lief hoor.